1 Haziran 2013 Cumartesi

''İllüminatü'ye Hizmet Eden Ünlüler''

Sıra geldi illüminati'ye hizmet eden ünlülerde..Bir çoğu zorunlu yada tehdit edilerek bu işlere karıştırılıyor,kendiği isteğiyle bu işlere girenler ise işini zevkle yapıyor gibi gözüküyor.Bir çoğunun şarkıcı ve sanatçı olduğu görülüyor.Genellikle bu sektörde "Subliminal Mesaj" larla 25. kare tekniği uygulanıyor ve insanları kendi varlıklarından ve güçlerinden haberdar ediyorlar.Hepside bu işlere girdikten sonra ün sahibi oldular,bir çoğuda bu görevi insanlara göstere göstere yapıyor nedeni insanlara varklıklarını gösterme çabaları.Türkiye'de ve Dünyada tandığımız bir çok kişi ünlüler bu illetin içinde masonluk harıcınde ülkemizde bilinen şarkıcılarda Tarkan,Gökçe,Hande Yener gibi ünlüler var.Dünyaca ünlü şarkıcılarda Rihanna,Lady Gaga, Beyonce gibi yakından tanıdığımız sanatçılar bulunmakta.

     

Bu sanatçıların yeni albümlerini yada şarkılarını analiz ettiğinizdede bir çok şeye şahitlik edeceksiniz.Örneğin eurovision'da ülkemizi temsil edip ilk 1.liğimizi tattıran Sertap Erener'inde şarkının sonunda yaptığı şekli görüyoruz ;


Şahsen bunun tesadüfen yada öylesine yaptığını sanmıyorum.Mustafa Ceceli,Can Bonomo gibi bir çok sanatçıda bu işlerde kliplerde yaptıkları hareketler,arka planlarda,yada fügüranların yaptığı haraketlerde bu görülüyor.




Bunların hiç biri tesadüf değil ! Yakında bu ünlülerin klip analizlerini sizle paylaşacağım.(Videoda oyunları ve televizyon kanallarındanda örnekler veriyor ünlüleride göreceksiniz.)